Lørdag 17. mai inviterer Norsk Galopp til spennende galoppløp,
historiens første V75 og Eurovisionfest på Øvrevoll Galoppbane
Lørdag 17. mai 2025 ønsker vi velkommen til kveldsløp på Øvrevoll Galoppbane.
Som gjest vil du finne et bredt utvalg av mat og drikke, uansett om du tar det på sparket eller planlegger turen med venner og familie. Og det er gratis adgang!
Sherryhaugen åpner kl. 15.00.
Vi ønsker velkommen kl. 18.00, det blir spennende galoppløp frem til kl. 22.30, og da fortsetter festen på Sherryhaugen med Eurovision-party.
Kl. 20.00 starter historiens første V75-omgang på Øvrevoll. Her blir det høy omsetning og høy utbetaling til flinke og heldige spillere.
Heng av deg bunaden om du vil, og skift ut av vonde sko, og avslutt Nasjonaldagen på Norges vakreste galoppbane.
Følg med for informasjon om løpsdagen!
Serveringssteder lørdag 17. mai
Liv’s Champagnebar
Perfekt beliggenhet mellom visningspaddock og vinnerpaddocken.
Hos oss finner du:
-
Wienerpølser med godt tilbehør
-
Bakt potet med 2 deilige smaker å velge mellom
-
Vi tilbyr også Champagne, bobler, øl, kaffe, is, brus og lett snacks.
I år har vi fått en ny pergola med sitteplasser til ca. 40 personer. Ønsker du å reservere bord til større selskap (fra 6 pers og oppover) til ditt selskap, send gjerne en e-post til johanna.tverfjell@norskgalopp.no
Hovedtribunen
Vi byr på god stemning i Hovedtribunen der baren er åpen og Eurovision vises på skjermene. Her er det mulig å reservere bord, med og uten drikkepakke.
I linken til ticketco finner du våre forskjellige festpakker!
Piknik kurv & bord rett ved målområdet!
Innhold piknikkurv for 4 eller 6 personer
Spekeskinke / Manchego Brie
Capresesalat / Bakte småpoteter
Kyllingklubber
Oliven
Focaccia & Aioli
Dessert
Sherryhaugen
Sherryhaugen åpner kl. 15.00.
Etter løpene vises Eurovision direkte på storskjerm og afterracing forsetter utover kvelden.
Tradisjonell 17 mai tallerken
Rostbiff & potetsalat
Laks & eggerøre
Spekeskinke
Skagenrøre
Kokt skinke med Waldorfsalat
Brød og smør
Pris per person: 400 kr
Tapastallerken a la 17 mai
Spekeskinke / Manchego Brie
Capresesalat / Bakte småpoteter
Kyllingklubber
Oliven
Focaccia & Aioli
Pris per person: 400 kr
Book bord inne eller på Sherryhaugen Terrasse – under tak!
Det er også mulig for drop-in denne dagen. Baren og restauranten er åpen, men vi garanterer ikke plass, så vær tidlig ute med booking.
Derbystuen:
Book bord med 17.mai-buffet, dørene åpner kl. 18.00
Pris per person
Meny:
Gambas al ajillo, scampi
Servert med eggnudler, bakt paprika og vårløk.
Sashimi av Føya laks
Karse, chili, sesamfrø, lime og syrlig ponzusaus.
Mangosalsa
Med koriander og mynte, servert med sashimi.
Norsk asparges
Dryss av stekte hasselnøtter og ramsløkdressing.
Spekefat
El jamon serrano og fenikkelsalami med fiken, hvitvinsdampede tranebær og kapers.
Potetsalat med Bjertnæs & Hoel poteter
Sukkererter og soltørket tomat. Toppet med oregano og reddik.
Norsk indrefilet av okse
Tynne skiver toppet med svensk Vesterbottensost og karse.
Sataymarinert utbenet kyllinglår (enkel oppvarming)
Servert med stekt aspargesbønner, purreløk og grønnkål.
Kjøkkenets kokos- og peanøttsaus.
Hummus
Toppet med olivenolje, friske urter, chili og oliven.
Focaccia med olivenolje (enkelt oppvarming)
Toppet med urter og bakt hvitløk.
Fluffy Røros smør
Smak av trøffel og urter.
Kjøkkenets aioli